Як швидко знайти роботу? Стратегія ефективних пошуків працевлаштування. - WorkProfi - agencja pracy
Чи може бути multitasking ефективним?
15 Червня 2023
Savoir- vivre на співбесіді
12 Липня 2023
Чи може бути multitasking ефективним?
15 Червня 2023
Savoir- vivre на співбесіді
12 Липня 2023

Як швидко знайти роботу? Стратегія ефективних пошуків працевлаштування.

На сьогоднішній день, через великий рівень конкуренції на ринку праці, досить високим викликом є пошук відповідного вимогам місця праці. Не залежить це чи являєтесь ви лише випускником навчального закладу,  досвідченим професіоналом чи особою, що  планує змінити кар’єрну стежку – існує стратегія, яка допоможе дуже швидко знайти те, що саме ви шукаєте. В цьому розділі розглянемо ефективні кроки і практики, які допоможуть вам зменшити час пошуків і знайти омріяну роботу.

Заплануйте свої завдання і створіть списки справ:

Перед початком пошуку омріяної роботи задумайтесь, чого саме ви очікуєте від майбутньої праці. Визначіть свої професійні цілі, вміння і галузі, в яких хотіли би розвиватись. Конкретна визначеність своєї мети допоможе вам керуватись у відповідному напрямку з пошуку саме тої вакансії чи галузі, що вас інтересує.

Приведіть в порядок своє резюме i мотиваційний лист:

Приготуйте професійне резюме, яке підкреслить ваш досвід, навики і досягнення. Підкоректуйте своє резюме під кожну вакансію, на яку ви думаєте його висилати, щоб якнайбільше відповідало вимогам роботодавця. Мотиваційний лист має бути конкретний і стислий, увага зверенна має бути на тому, чому саме ви являєтесь ідеальним кандидатом на цю роль.

Агенції з працевлаштування:

Варто часто переглядати вакансії запропоновані агенціями праці в інтернеті, чи безпосередньо появитись в офісі такої агенції. Зазвичай агенції мають в своїх базах різнорідні вакансії з  різних галузей.

Використовуйте контактну мережу:

Зв’яжіться з професіоналами, які допоможуть вам у пошуку роботи. Використовуйте свої соціальні і професійні контакти, такі як знайомі, родина, вчителі чи колеги з попередніх робіт i т.п. Можете задати питання чи знають, якісь актуальні вакансії чи може знають когось, хто би міг вам допомогти. Часто багато вакансій не оголошується публічно, тому варто прислухатись рекомендацій.

Користайтесь з інтернет платформ:

Використовуйте популярні сайти і платформи з працевлаштування, такі як LinkedIn, Indeed, Pracuj чи Olx щоб передивлятись і зголошуватись на відповідні вакансії. Підпишіться, щоб отримувати актуалізації всіх вакансій, яких саме ви шукаєте. Памятайте про постійне актуалізування вашого профілю i aктивну участь в групах профспілок.

Пошуки локально (у своєму місті):

Додатково, зверніть увагу на локальні джерела інформаційні щодо вакансій н-п. Центри зайнятості чи таблиці оголошення.

+48 576 566 821 (дзвінок безкоштовний)