які допоможуть вам знайти роботу через агентство - WorkProfi - agencja pracy
                                            10 найбажаніших навичок  на ринку праці
31 Жовтня 2023
Які людські навички не замінить штучний інтелект?
27 Листопада 2023
                                            10 найбажаніших навичок  на ринку праці
31 Жовтня 2023
Які людські навички не замінить штучний інтелект?
27 Листопада 2023

які допоможуть вам знайти роботу через агентство

Пошук роботи через агентство з працевлаштування є одним із найефективніших способів працевлаштування. Ось кілька кроків, які допоможуть вам знайти роботу через агентство:

1. Підготувати документи:

Підготуйте поточне резюме, яке демонструє ваш професійний досвід, навички та освіту. Візьміть із собою копії документів, наприклад, дипломів і сертифікатів.

2. Зареєструйтеся в агентстві з працевлаштування:

Знайдіть місцеві агентства з працевлаштування, які спеціалізуються на галузі, в якій ви шукаєте роботу. Зареєструйтесь у вибраних агентствах, наприклад, на www.workprofi.pl/.

3. Обговоріть свої вподобання та навички:

Під час зустрічі в офісі агентства або під час телефонної розмови викладіть свої переваги щодо виду роботи, місця розташування, режиму роботи тощо та розкажіть про свій професійний досвід. На основі цих даних рекрутери підберуть вам пропозицію про роботу.

4. Будьте гнучкими:

Будьте відкриті до різноманітних пропозицій роботи. Агентства можуть запропонувати як короткострокове, так і довгострокове працевлаштування.

5. Регулярно оновлюйте свої дані:

Інформуйте агентство про будь-які зміни у вашому професійному досвіді, доступності чи перевагах.

6. Відстежуйте пропозиції роботи:

Регулярно перевіряйте пропозиції роботи від агентств. Вони можуть бути доступні онлайн або надані безпосередньо консультантами.

7. Підготуйтеся до співбесіди:

Коли агентство знайде потенційну пропозицію про роботу для вас, вам може знадобаться співбесіда з роботодавцем. Не знаєте як приготуватися? Зверніться до агентства за корисними порадами або допомогою в підготовці до такої співбесіди.

8. Будьте активними:

Регулярний контакт з агентством може збільшити ваші шанси знайти правильну пропозицію.

Пам’ятайте, що агентства з працевлаштування часто співпрацюють з різними компаніями, тому пошук роботи через агентство може бути ефективним, особливо якщо ви шукаєте гнучкі варіанти працевлаштування.

+48 576 566 821 (дзвінок безкоштовний)