Як написати повідомлення про розірвання трудового договору? - WorkProfi - agencja pracy
Як розвиватися професійно?
29 Грудня 2023
               Прогнозуйте майбутнє роботи – відкрийте для себе 8 трендів
31 Січня 2024
Як розвиватися професійно?
29 Грудня 2023
               Прогнозуйте майбутнє роботи – відкрийте для себе 8 трендів
31 Січня 2024

Як написати повідомлення про розірвання трудового договору?

Ви вирішили припинити співпрацю з поточною фірмою? Попереду ще один важливий крок – написання заяви про розірвання трудового договору. Зі статті ви дізнаєтеся, як це зробити професійно.

Перш за все, повідомлення про розірвання трудового договору має бути написано чітко, лаконічно та професійно. Нижче ви знайдете зразок шаблону повідомлення про розірвання, який можна адаптувати до вашої ситуації:

[Ваше ім’я та прізвище]

[Вашу адресу]

[Ваш номер телефону]

[Ваша електронна адреса]

[Дата]

[найменування роботодавця]

[Назва компанії роботодавця]

[Адреса компанії роботодавця]

                                                                        Пані та панове,

Згідно з відповідним терміном попередження, цим я припиняю трудовий договір, укладений [дата укладення контракту] на посаді [Ваша посада] в [назва фірми].

Я хотів(ла) би повідомити вам, що мої останні дні роботи в компанії відбудуться після закінчення терміну повідомлення, який становить [кількість днів терміну повідомлення] днів, відповідно до чинних норм.

Я хотів би щиро подякувати вам за можливість працювати у вашій компанії та за весь досвід, який я отримав. Я відкритий (та) для всіх необхідних процедур, пов’язаних з припиненням мого співробітництва, таких як передача обов’язків і надання всієї необхідної інформації.

З повагою,

[Ваше ім’я та прізвище]

[Підпис]

Не забувайте адаптувати цей шаблон до вашої ситуації, включаючи конкретний період попередження та деталі, пов’язані з вашою роботою. Крім того, щоб переконатися, що документи заповнені правильно, завжди варто перевіряти правила звільнення, які містяться в трудовому договорі, чинні нормативні акти або просто звернутися за порадою до відділу кадрів вашої компанії.

+48 576 566 821 (дзвінок безкоштовний)