Що таке coworking? - WorkProfi - agencja pracy
Savoir- vivre на співбесіді
12 Липня 2023
Моббінг на роботі
14 Серпня 2023
Savoir- vivre на співбесіді
12 Липня 2023
Моббінг на роботі
14 Серпня 2023

Що таке coworking?

Coworking – це робоча модель, коли різні професіонали, фрілансери та підприємці ділять офісні приміщення та користуються спільними зручностями. Це являється альтернативою традиційному офісу, яка пропонує гнучкість та спільноту для людей, які працюють поодинці або в невеликих командах.


Спільними зусиллями зазвичай керують треті сторони, які орендують офісні приміщення та керують ними, пропонуючи різні види членства та послуг. Це можуть бути гнучкі столи, приватні кабінети, кімнати для переговорів, зони для спільної роботи та кафе. Крім того, коворкінги часто пропонують доступ до таких послуг, як високошвидкісний інтернет, принтери, кухні, кав’ярні, зони відпочинку, а також часто проводять мережеві заходи та програми.


Переваги роботи в коворкінгу:

  1. Гнучкість: Ви можете орендувати робочий стіл чи приміщення на короткий термін, що чудово підходить для людей, яким не потрібен постійний офіс.
  2. Спільнота: Коворкінги створюють атмосферу співпраці та взаємопідтримки. Ви можете познайомитись з іншими професіоналами, з якими зможете обмінюватися ідеями, спілкуватися та співпрацювати.
  3. Інфраструктура: Коворкінги забезпечують базову офісну інфраструктуру, таку як швидкіснй інтернет, принтери, кімнати дял переговорів тощо, що дозволяє Вам уникнути витрат і зобов’язань пов’язаних із утриманням власного офісу.
  4. Натхнення та мотивація: Робота в оточенні інших професіоналів може надихати та мотивувати. Ви можете поділитися своїми знаннями та досвідом і черпати натхнення в різноманітності галузей та людей.
  5. Масштаб: Якщо Ваш бізнес розвиваєтсья, коворкінг може запропонувати Вам більше офісного простору, і, Вам не доведеться переїжджати.
  6. Додаткові послуги: Багато коворкінгів пропонують додаткові послуги, такі як адміністративна підтримка, наставництво, навчання, програми прискорення та інше.


Робота в коворкінгу має також свої недоліки, такі як витрати на членство, необхідність ділити простір з іншими та можливі відволікання, але для багатьох людей це вигідний та зручний варіант.

+48 576 566 821 (дзвінок безкоштовний)